Створення електронного НМКД з дисципліни «Інформаційні технології» для студентів економічних спеціальностей - Дмитренко, Т.А.; Деркач, Т.М.; Волков, С.І.; Матевосян, В.Т. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті викладено методику та способи створення навчально-методичного комплексу з використанням новітніх комп’ютерних технологій. Також представлено розроблені структурні компоненти та запропоновано ввести в навчальний процес навчально-методичний комплекс дисципліни, створений на платформі Moodle. В статье изложены методика и способы создания учебно-методического комплекса с использованием новейших компьютерных технологий. Также представлены разработанные структурные компоненты и предложено ввести в учебный процесс учебно-методический комплекс дисциплины, созданный на платформе Moodle. Methodology and ways of creation of learning and teaching complex using the latest computer technology are set out in the paper. Designed structural components are given and subjects created on the Moodle platform are offered for introduction into the process of learning and teaching complex.