О некоторых проблемах построения систем видеотрансляции - Алексеев, К.Д. (Математичні машини і системи, 2013)
Приведены результаты анализа компьютерных систем обработки и трансляции видеопотока. Рассмотрены компьютерные системы видеонаблюдения, компьютерные системы IP-телевидения и система проведения видеоконференций. Проанализирована архитектура систем на базе персонального компьютера и на основе видеосплиттеров. Наведено результати аналізу комп’ютерних систем обробки і трансляції відеопотоку. Розглянуто комп’ютерні системи відеоспостереження, комп’ютерні системи IP-телебачення та систему проведення відеоконференцій. Проаналізовано архітектуру систем на базі персонального комп’ютера і на основі відеосплітерів. This article provides results of analysis of computer systems for video stream rendering. Computer surveillance systems, IP-television computer systems and video-conference system are considered. System architecture based on the PC and video splitters is analyzed.