К формализации агентно-ориентированных систем - Гороховский, С.С.; Глибовец, А.Н.; Попов, О.А. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Аналізуються формальні моделі агентів, їх місце в проектуванні агентно-орієнтованих систем, використання на стадії проектування агентної системи, а також ступінь використання формальних моделей агентів в методологіях проектування програмного забезпечення. The paper analyzes formal models of agents, their role in the design of agent-oriented systems, their use at the stage of designing an agent-based system, as well as the degree of application of formal models of agents in software design methodologies.