Разделение полного множества значений булевых функций на основе заданного порога и порогового отношения - Опанасенко, В.Н.; Крывый, С.Л. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Розглянуто алгоритм поділу множини значень булевих функцій на основі заданих порогового значення та відношення, який реалізується на обчислювальній структурі ПЛІС, що автоматично налаштовується на дане порогове значення та відношення. Доведено коректність такої реалізації та розглянуто деякі її застосування. An algorithm for the partition of the range of Boolean functions based on the specified threshold value and relation is considered. The algorithm is implemented by means of the PLD-based automatically adjustable structure. The correctness of such an implementation is proved and some of the applications are considered.