Алгоритмы вычисления слепой цифровой подписи на основе национального стандарта Украины цифровой подписи ДСТУ 4145-2002 и российского стандарта цифровой подписи ГОСТ Р 34. 10-2001 - Кочубинский, А.И.; Фаль, А.М. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Запропоновано алгоритми обчислення сліпого цифрового підпису на основі національних стандартів цифрового підпису (українського ДСТУ 4145-2002 і російського ГОСТ Р 34,10-2001). Наведено приклад реалізації алгоритму на основі українського стандарту. Розглянуто сферу застосування сліпих цифрових підписів. Blind digital signature calculation algorithms based on the national digital signature standards (Ukrainian DSTU 4145-2002 and Russian GOST R 34,10-2001) are proposed in the paper. An example of the implementation of the algorithm based on the Ukrainian standard is provided. The scope of blind digital signatures is also discussed in the paper.