Математическое моделирование геометрических фракталов с помощью R-функций - Максименко-Шейко, К.В.; Шейко, Т.И. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
На базі нових конструктивних засобів теорії R-функцій запропоновано нові підходи до побудови рівнянь об’єктів фрактальної геометрії і наведено рівняння деяких, найвідоміших з них: крива, сніжинка та хрест Коха, килим Серпинського, фрактал Леві, дерево Піфагора. The main approaches to constructing the equations for objects of fractal geometry are proposed based on the new constructive means of the R-functions theory. The equations of the most well-known of them are observed: the Koch curve, snowflake, and cross, the Serpinski carpet, the Levy fractal, and the Pythagoras tree.