Численное моделирование динамики одного локально-неравновесного во времени конвективно-диффузионного процесса - Булавацкий, В.М. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Виконано математичне моделювання динаміки локально-нерівноважного у часі процесу конвективної дифузії забруднень при двовимірній усталеній плановій фільтрації підземних вод до водозабору. The dynamics of a locally non-equilibrium (in time) process of convective diffusion of pollutions during 2D stationary planed filtration of underground water to a water intake is mathematically modeled.