Задачи принятия решений с денежными доходами (потерями) при сочетании принципов гарантированного и наилучшего результатов - Михалевич, В.М. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Запропоновано модель суб’єктивної очікуваної корисності по адитивній імовірнісній мірі, формалізм якої, на відміну від SEU моделі Енскоба–Ауманна, визначеної в біхевіористських традиціях, базується на формально-логічних принципах оптимальності. The paper proposes a model of expected utility with respect to additive probability measure whose formalism is based on the formally logical principles of optimality, unlike the Anscombe–Aumann SEU model defined in behaviouristic traditions.