Генерация комбинаторных множеств с заданными свойствами - Гребенник, И.В.; Литвиненко, А.С. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Аналізуються спеціальні класи комбінаторних множин — k-множини. Запропоновано алгоритм генерації k-множин, оснований на використанні єдиного алгоритму для генерації базових комбінаторних множин, розглянуто перспективи його використання для генерації різних базових множин. Оцінено складність наведених алгоритмів, проаналізовано результати обчислювальних експериментів. Special classes of combinatorial sets called k-sets are analyzed. An algorithm for the generation of k-sets is proposed. It is based on a single algorithm for generating base combinatorial sets. Possibilities of using it to generate various base sets are considered. The complexity of the algorithms is assessed. The results of computational experiments are analyzed.