Операционное формирование кодов состояний в микропрограммных автоматах - Баркалов, А.А.; Бабаков, Р.М. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Розглянуто новий принцип реалізації функцій переходів у мікропрограмному автоматі. В основі принципу лежить представлення коду стану автомата у вигляді арифметичної величини, перетворення якої відбувається за допомогою арифметико-логічних операцій. Запропоновано структуру мікропрограмного автомата з операційним формуванням переходів. A new principle of realizing transition functions in a microprogram automaton is proposed. The principle is based on representing a code of the state of an automaton in the form of an arithmetic value transformed by arithmetic-logical operations. A structure of a microprogram automaton with operational formation of transitions is proposed.