Восстановление функциональной зависимости временных рядов в случае частичного покрытия класса регрессоров конечной ε-сетью - Панкратова, Н.Д.; Зражевский, А.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Розглянуто задачу відновлення функціональної залежності часових рядів від індексу часу у випадку короткої вибірки даних. Доведено рівномірну збіжність ε-сіткою за деякими своїми параметрами. Наведено приклад застосування відновлення функціональної залежності стосовно поліноміального класу функцій. The problem of estimating the functional dependence of time series on the time index is considered in the case of short data retrieval. The uniform conver ε-net for some of its parameters. The functional dependence for the polynomial class of functions is estimated as an example.