Системное согласование данных разной природы в мультидисциплинарных исследованиях - Згуровский, М.З.; Болдак, А.А. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Запропоновано підхід до системного узгодження даних різної природи, що використовується в мультидисциплінарних дослідженнях. Такі дані характеризуються відмінністю їх об’єктивного змісту, цільового призначення, способів здобуття. Розроблено методи узгодження даних, що використовувались для комплексної оцінки впливу сукупності загроз. An approach to the system adjustment of various data used in multidisciplinary research is proposed. These data are characterized by different objective content, special-purpose designation, and ways of acquisition. Data adjustment methods were developed and used for the complex estimation of the influence of a cumulative threat.