Мультиобработка массивов данных по разностным срезам - Мартынюк, Т.Б.; Хомюк, В.В. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Розглянуто та проаналізовано особливості представлення в базисі модифікованої САА Глушкова паралельних алгоритмів мультиобробки векторних масивів даних за різницевими зрізами. The paper analyzes the features of the presentation of parallel algorithms for the multiprocessing of vector data arrays by difference slices in the basis of a modified Glushkov SAA.