Щодо питань про сучасні методи регулювання безпеки - Бєгун, В.В.; Гречанінов, В.Ф.; Клименко, В.П. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті розглядаються сучасні проблеми регулювання безпеки в Україні, аналізуються причини незадовільного стану безпеки в різних сферах. Описані сучасні стратегії управління безпекою на основі імітаційного ймовірнісного структурно-логічного моделювання. В статье рассматриваются современные проблемы регулирования безопасности в Украине, анализируются причины неудовлетворительного состояния безопасности в различных сферах. Описаны современные стратегии управления безопасностью на основе имитационного вероятностного структурно-логического моделирования. The problems of modern safety regulation in Ukraine are regarded, the causes of poor safety in various fields are analyzed. The current safety management strategy based on probabilistic simulation of structural and logical modeling is presented.