Нелокальна багатоточкова за часом задача для одного класу еволюційних псевдодиференціальних рівнянь - Городецький, В.В.; Широковських, А.О. (Доповіді НАН України, 2012)
Встановлено коректну розв’язнiсть нелокальної багатоточкової за часом задачi для еволюцiйних рiвнянь з операторами Бесселя дробового диференцiювання та їх узагальненнями з граничною функцiєю з простору узагальнених функцiй типу ультрарозподiлiв. Установлена корректная разрешимость нелокальной многоточечной по времени задачи для
эволюционных уравнений с операторами Бесселя дробного дифференцирования и их обобщениями с граничной функцией из пространства обобщенных функций типа ультрараспределений. The correct solvability of a nonlocal problem multipoint in the time for evolution equations with
Bessel operators of fractional differentiation and their generalizations with an ultimate function of
the space of distributions of the ultra-sharing type is established.