Існування і єдиність слабкого розв'язку системи рівнянь параболічного типу з сингулярними правими частинами - Ляшко, С.І.; Клюшин, Д.А.; Стешенко, Г.М. (Доповіді НАН України, 2012)
Отримано апрiорнi нерiвностi для системи параболiчних рiвнянь iз сингулярними правими частинами, що описують точковi джерела фiзичних полiв, та доведено iснування
єдиного розв’язку задачi про дифузивно-конвективний перенос сумiшi iзотопiв у пористому середовищi з урахуванням явища фiлiацiї. Получены априорные неравенства для системы параболических уравнений с сингулярными
правыми частями, описывающими точечные источники физических полей, и доказано существование единственного решения задачи диффузно-конвективного переноса смеси изотопов в пористой среде с учетом филиации. A priori inequalities for a system of parabolic equations with singular right-hand sides describing
the point sources of physical fields are obtained, and the existence of a unique solution of the
problem of diffusion-convection transport of an isotope mixture in porous medium with regard for
the filiation is proved.