The continuum approach in a grouting model - Demchuk, M.B.; Saiyouri, N. (Математичні машини і системи, 2014)
Отримано значення максимального розміру пори, при якому континуальний підхід все ще можна застосовувати в моделюванні поширення цементу в насиченому піску під час цементації, що не руйнує структуру ґрунту. Получено значение максимального размера поры, при котором континуальный подход всё ещё можно применять в моделировании распространения цемента в насыщенном песке при цементации, которая не разрушает структуру грунта. The value of the maximal pore size whereby the continuum approach can still be adopted for modeling cement grout propagation in saturated sand during permeation grouting is obtained.