Технологии управления медиапотоками - Алексеев, К.Д.; Алексеева, Е.Д. (Математичні машини і системи, 2014)
Рассмотрен компьютерный мультимедийный фреймворк DirectShow. Приведены результаты анализа эволюции технологии, её архитектура, фильтры рендеринга, интеграция видео и 3D. Розглянуто комп’ютерний мультимедійний фреймворк DirectShow. Наведено результати аналізу еволюції технології, її архітектура, фільтри рендерінгу, інтеграція відео і 3D. This paper describes DirectShow computer multimedia framework. The results of analysis of the evolution of technology, architecture, rendering filters, video and 3D integration were shown.