Субгармонічні функції покращеного регулярного зростання - Гірник, М.О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Знайдено асимптотику субгармонiчної функцiї покращеного регулярного зростання за кутовою щiльнiстю її мiри Рiса. Для цього доведено новий варiант так званої леми про зсув. We find the asymptotic of a subharmonic function with improved regular growth in the terms of the angular density of its Riesz measure. A new version of the so-called shift lemma is proved.