Технологія розробки системи дистанційного навчання для використання у вищому навчальному закладі - Ляхов, О.Л.; Дмитренко, Т.А.; Деркач, Т.М.; Демиденко, М.І.; Дмитренко, А.О. (Математичні машини і системи, 2014)
У статті розглядаються актуальні питання впровадження в навчальний процес дистанційної форми навчання. У зв'язку з цим пропонується система дистанційного навчання, метою якої є надання освітніх послуг за допомогою сучасних технологій. Також представлена специфікація програмного продукту. В статье рассматриваются актуальные вопросы внедрения в учебный процесс дистанционной формы обучения. И в связи с этим предлагается система дистанционного обучения, целью которой является предоставление образовательных услуг с помощью современных технологий. Также представлена спецификация программного продукта. The current issues of distance learning implementation for higher education institute are considered in the paper. In this regard, it is suggested a distance learning system the goal of which is to provide educational services with the help of modern technologies. The specification of software is provided as well.