Аналіз моделей інтеграції технологій ГІС, ДЗЗ і GPS в задачах моніторингу стану навколишнього середовища - Зацерковний, В.І. (Математичні машини і системи, 2014)
Зроблено аналіз інтеграційних процесів у технологіях ГІС, ДЗЗ і GPS. Сформульовано необхідність інтеграції. Описано моделі інтеграції, наведено приклади практичної інтеграції ГІС, GPS і ДЗЗ. Сделан анализ интеграционных процессов в технологиях ГИС, ДЗЗ и GPS. Сформулирована необходимость интеграции. Описаны модели интеграции, приведены примеры практической интеграции ГИС, GPS и ДЗЗ. The analysis of integration processes in GIS, ERS and GPS technologies was done. The necessity of integration was formulated. The models of integration were described; the examples of practical integration of GIS, ERS and GPS were given.