Методологічні підходи до створення комплексної автоматизованої системи управління життєдіяльністю регіону як складової електронного урядування - Білецький, Б.О.; Кузьменко, Г.Є.; Хомініч, В.С. (Математичні машини і системи, 2014)
Запропоновані методологічні підходи до створення комплексної автоматизованої системи управління життєдіяльністю регіону. Обґрунтована необхідність створення регіональних електронних систем управління. Описано основні функції моделі життєдіяльності регіону, які доцільні у процесі підготовки й прийняття рішень керівництвом регіону. Предлагаются методологические подходы к созданию комплексной автоматизированной системы управления жизнедеятельностью региона. Обосновывается необходимость создания региональных электронных систем управления. Дано описание основных функций модели жизнедеятельности региона, которые целесообразны при подготовке и принятии решений руководством региона. Methodological approaches to the creation of complex automotive control system for the region living are represented. The necessity of the regional electronic control systems is shown. The basic functions of region living model that are suitable in the process of preparation and decision support of the region managers are described.