Інформаційно-комунікаційні інструменти мережі трансферу технологій вищих навчальних закладів України - Лисенко, В.С.; Єгоров, С.О.; Рудницький, Є.А. (Математичні машини і системи, 2014)
У статті авторами розглядаються інструменти мережі трансферу технологій вищих навчальних закладів та взаємодія суб'єктів трансферу технологій на всіх стадіях просування технологій на ринок. Наводиться приклад організації системи трансферу технологій у вищому навчальному закладі. В статье авторами рассматриваются инструменты сети трансфера технологий высших учебных заведений и взаимодействие субъектов трансфера технологий на всех стадиях продвижения технологий на рынок. Приведен пример организации системы трансфера технологий в высшем учебном заведении. The authors consider tools of technology transfer network of higher educational institutions and cooperation between subjects of technology transfer at all stages of technology advancement on the market. An example of technology transfer organization in higher education is given.