Дифференциальные инварианты слоений - Кузаконь, В.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Обчислено структури алгебр диференцiальних iнварiантiв для гладких шарувань на многовидах. We find the algebras of differential invariants for foliations on manifolds.