Пластмасографічний метод аналізу структур епоксидних композитів - Савчук, П.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наводиться вдосконалена методика аналiзу мiкроструктур епоксидних композитiв. Показано приклади ефективного її застосування та рекомендацiї щодо розвитку цiєї тематики. The improved method of analysis of microstructures of epoxy composites is presented. The examples of its efficient applications and recommendations as for the development of this subject are presented.