Некоторые применения кластеризации критериального пространства для задач выбора - Кондрук, Н.Э.; Маляр, Н.Н. (Компьютерная математика, 2009)
Рассматриваются некоторые вопросы применения кластеризации критериального пространства многокритериальных задач линейного программирования. Розглянуто деякі питання застосування кластеризації критеріального простору багатокритеріальних задач лінійного програмування і представлено модифікований алгоритм адитивної згортки критеріїв ефективності для розв’язування задач такого типу. Questions of application of clustirization of criterion space of linear programming multicriterional problems are considered. On the basis of it, the modified algorithm of additive package of criterion of efficiency for problem solving of such kind is represented.