Побудова неперервних розв'язків одного класу систем нелінійних різницевих рівнянь - Акбергенов, А.А.; Пелюх, Г.П. (Доповіді НАН України, 2012)
Встановлено умови iснування неперервних розв’язкiв одного класу нелiнiйних рiзницевих
рiвнянь i розроблено метод їх побудови. Установлены условия существования непрерывных решений одного класса нелинейных разностных уравнений и разработан метод их построения. We have obtained conditions for the existence of continuous solutions for one class of systems of
nonlinear difference equations with continuous argument and developed a method of their construction.