Про часову складність алгоритму розкладання графів на різних структурах даних - Гришанович, Т.О.; Провотар, О.О. (Компьютерная математика, 2012)
Для представлення графів у вигляді матриць суміжності та натуральних арифметичних графів проведено оцінку часових складностей алгоритму розкладання графів за допомогою їх кістяків, здійснено порівняння цих складностей. Предложен алгоритм декомпозиции графов с помощью их остовов. Рассмотрено два способа представления графов: матрица смежности и натуральные арифметические графы. Проведено оценку временной сложности данного алгоритма для этих способов, приведено их сравнение. An algorithm of decomposition of graphs using their skeletons is proposed. Adjacency matrix and natural arithmetic graphs with three generatrices are considered. Time complexity of decomposition algorithms for these data structures is evaluated.