Установление платы за трафик по сети связи - Горбачук, В.М. (Компьютерная математика, 2013)
Развивается равновесный подход к решению проблемы ценового регулирования загруженности сети связи. Розвивається рівноважний підхід до розв’язання проблеми цінового регулювання завантаженості мережі зв’язку. The equilibrium approach to solving the problem of price regulation for communication network is developed.