Модель еволюції діловодства - Мелащенко, А.О.; Скарлат, О.С. (Компьютерная математика, 2013)
Обґрунтовано підходи до побудови елементів інфраструктури електронних бізнесів. Деталізовано механізми застосування електронних документів на кожному з етапів запропонованої моделі еволюції електронного діловодства. Обосновано подходы касательно построения элементов инфраструктуры электронных бизнесов. Детализировано механизмы использования электронных документов на каждом этапе предложенной модели эволюции делопроизводства. Approaches to development of infrastructure elements of electronic businesses are justified. Methods of use of electronic documents on every stage of the proposed evolution model are detailed.