Матричний підхід розрахунку вартості виробництва - Хорозов, О.А. (Компьютерная математика, 2013)
Застосовано метод функціонального аналізу для оцінки вартості програми виробництва та операційних витрат. Використано узагальнене математичне рішення взаємного розподілу витрат, проведено розрахунок вартості продукції та аналіз ефективності виробничої лінії. Рассмотрено применение метода функционально-стоимостного анализа для расчета стоимости производственной линии, а также методологии взаимного распределения ресурсов структурных подразделений. Расчет производится на основе объема ожидаемых затрат, согласно бюджета предприятия. An application of the method of function-cost analysis to calculating the production line output cost and a methodology of structural department resource reciprocal allocation are considered. The calculation is made on the basis of expected costs according to the budget of the enterprise.