Питомий електричний опір електродного термоантрациту в компактному стані при температурах 1500–2540 ºС - Лакомський, В.Й.; Міщенко, Д.Д.; Галинич, В.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Отримано експериментальнi данi про питомий електричний опiр компактного електродного термоантрациту при температурах 1500–2540 ºC. For the first time, the experimental data on the resistivity of compact electrode thermoanthracite in the temperature range 1500–2540 ºC are obtained.