Прилад для визначення якості електроенергії в мережі 220 В у споживача - Багацький, В.В.; Багацький, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
The method for determining the quality of the proposed electricity on two parameters (the steady-state voltage and frequency) and device for determining the quality of electricity is briefly described. Описано метод определения качества предоставления электроэнергии по двум параметрам: установившимся значениям напряжения и частоты, кратко описан прибор для определения качества предоставления электроэнергии. Описано метод визначення якості надання електроенергії споживачу за параметрами усталеної напруги та частоти, стисло описаний прилад для визначення якості надання електроенергії.