Моделювання оптичних сенсорів з наноструктурованими покриттями - Бєднов, М.В.; Лебєдєва, Т.С.; Шпильовий, П.Б. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
The program for calculation of the reflectivity curves for optical sensors with nanostructured сoatings was developed. The calculations and optimization of the multilayer biosensors were carried out. Разработана программа для расчета кривых отражения оптических сенсоров с наноструктурированными покрытиями. Проведены расчеты и оптимизация многослойных биосенсоров. Розроблено програму для розрахунків кривих відбивання оптичних сенсорів з наноструктурованими покриттями. Проведено розрахунки та оптимізацію багатошарових біосенсорів.