Пульсові процеси в серцево-судинній системі людини та іх використання для діагностики - Дегтярук, В.І. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
It is described nature of pulse processes in heart-vascular system and their using for determination of the hemodynamic parameters. Informatic-measurement system realizing method of pulse diagnostics is presented. Описано природу пульсовых процессов в сердечно-сосудистой системе и их использование для определения параметров гемодинамики. Представлен информационно-измерительный комплекс, который реализует методику пульсовой диагностики. Описано природу пульсових процесів у серцево-судинній системі, та їх використання для визначення параметрів гемодинаміки. Представлено інформаційно-вимірювальний комплекс, який реалізує методику пульсової діагностики.