Безпровідна сенсорна мережа для прецизійного землеробства та екологічного моніторингу - Романов, В.О.; Палагін, О.В.; Галелюка, І.Б.; Вороненко, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
In the article the results of the development of the wireless sensor network for precision agriculture and ecological monitoring are considered. Приведены результаты разработки беспроводной сенсорной сети для прецизионного земледелия и экологического мониторинга. Наведені результати розробки безпровідної сенсорної мережі для прецизійного землеробства та екологічного моніторингу.