До питання моделювання параметрів систем зв'язку мікросупутника з використанням підсистем віртуального оточення - Плетінка, О.В.; Горін, Ф.М.; Потапенко, А.Ф.; Чумакова, Н.Ф. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
The paper investigates the issue of modeling parameters of communication subsystems using microsatellite virtual environments that allow to justify the choice of algorithms and protocols forming telemetry frame. Исследуются вопросы моделирования параметров систем связи микроспутника с использованием подсистем виртуального окружения, позволяющие обосновать выбор алгоритмов и протоколов формирования телеметрического кадра. Досліджуються питання моделювання параметрів систем зв'язку мікросупутника з використанням підсистем віртуального оточення, які дозволяють обґрунтувати вибір алгоритмів та протоколів формування телеметричного кадру.