Інформаційні технології для дослідження індукції флуоресценції хлорофілу - Груша, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
Most useful parameters of chlorophyll fluorescence induction curve are considered in the paper. Some research experimental results are presented. Рассмотрено наиболее использованы параметры индукции флуоресценции хлорофилла и приведены результаты некоторых экспериментальных исследований. Розглянуто найбільш застосовувані параметри ІФХ та наведені результати деяких експериментальних досліджень.