Методи обробки вимірів кривих індукції флуоресценції хлорофілу - Ковирьова, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
In paper methods of fluorescence chlorophyll induction curves, received by device "Floratest", are considered and the results of analysis of variance test for normality are given. Рассмотрены методы обработки измерений кривых индукции флуоресценции хлорофилла, полученных с помощью прибора "Флора-тест" и представлены результаты анализа на нормальность. Розглянуті методи обробки вимірів кривих індукції флуоресценції хлорофіла, отриманих за допомогою приладу "Флоратест" і представлені результати аналіза на нормальність.