Информационные технологии для электроразрядных процессов - Тищенко, А.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2014)
Application of information technologies for researching and modeling processes of electric discharge allows wider introduction of new technologies, based on electric discharge technologies to industry. Застосування інформаційних технологій у вивченні і моделюванні електророзрядних процесів дасть можливість ширше впроваджувати електророзрядну технологію в промисловість. Применение информационных технологий в изучении и моделировании электроразрядных процессов даст возможность более широко внедрять электроразрядную технологию в промышленность.