К вопросу об оптимальных стратегиях на рынке ценных бумаг - Пепеляева, Т.В. (Теорія оптимальних рішень, 2003)
Исследованы некоторые торговые стратегии на рынке ценных бумаг. Рассмотрен метод нахождения среди них оптимальной. Указаны условия существования оптимальной стратегии в случае компактности множества состояний и множества выбора стратегий. Доказаны соответствующие теоремы. Досліджено деякі торгові стратегії на ринку цінних паперів. Розглянуто метод знаходження серед них оптимальної. Наведені умови існування оптимальної стратегії у випадку компактності множини станів та множини вибору стратегій. Доведені відповідні теореми. Trading strategies on the market of expensive papers are investigated. The method of founding of optimal strategy is considered. The conditions of optimal strategy existing is indicated in case of compact set of states and set of strategy choice. The corresponding theorems are proved.