ІХ Всеукраїнський фестиваль науки (Вісник НАН України, 2015)
19–21 травня 2015 р. відбувся IX Всеукраїнський фестиваль науки. Цього
року урочисте відкриття Фестивалю проходило в приміщенні Інституту
електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України. У рамках заходу діяла
виставка-презентація наукових розробок установ Національної академії
наук України, було представлено науково-дослідні роботи членів Малої
академії наук України та учнів середніх навчальних закладів м. Києва.