Із зали засідань Президії НАН України (29 квітня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Президії HAH України 29 квітня 2015 р. розглядалися такі питання: • стан та перспективи впровадження нанотехнологій у біології і медицині (доповідач — академік НАН України В.Ф. Чехун); • проблеми хімічної та радіаційної безпеки України (доповідач — член-кореспондент НАН України Г.В. Лисиченко); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов).