Критерії якості наукових досліджень у контексті забезпечення національних інтересів - Горовий, В.М. (Вісник НАН України, 2015)
У статті розглянуто проблеми пошуку сучасних критеріїв визначення
ефективності вітчизняних наукових досліджень з урахуванням інтересів
національного розвитку в умовах зростаючих викликів глобалізації. В статье рассматриваются проблемы поиска современных критериев определения эффективности отечественных
научных исследований с учетом национального развития в условиях растущих вызовов глобализации. The article deals with the problem of finding modern criteria for determining the efficiency of domestic scientific research
that takes in the account interests of national development in the growing challenges of globalization.