Причинно-следственная связь по Грейнджеру - Горбачук, В.М.; Шулинок, Г.А. (Теорія оптимальних рішень, 2012)
На практических примерах временных рядов предлагаются методы прогнозирования и поиска причинно-следственных связей по Грейнджеру. На практичних прикладах часових рядів пропонуються методи прогнозування та пошуку причинно-наслідкових зв’язків за Грейнджером. The methods of forecasting and Granger causality search are proposed, based upon practical examples of time series.