Однозначная разрешимость и устойчивость симметрических и периодических решений слабонелинейных обыкновенных дифференциальных уравнений - Дильная, Н.З.; Фечкан, М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Встановлено умови iснування єдиного перiодичного та симетричного розв’язку слабонелiнiйного звичайного диференцiального рiвняння загального виду. Одержано умови стiйкостi цього розв’язку. We show the existence of unique periodic and symmetric solutions of weakly nonlinear ordinary differential equations. Conditions for the stability of these solutions are established as well.