Інтерполяція функціоналів багатьох змінних - Макаров, В.Л.; Хлобистов, В.В.; Демків, І.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Побудованi iнтерполяцiйнi полiномiальнi формули для функцiоналiв та оператрiв на лiнiйних топологiчних просторах. Polynomial interpolation formulas are given for multivariable functionals and operators on linear topological spaces.