Оптимальное общественное благосостояние на рынке бензинов - Горбачук, В.М.; Шулинок, Г.А. (Теорія оптимальних рішень, 2013)
Предлагается и развивается универсальный подход к оптимизации общественного благосостояния отрасли с предложением факторов, производством, спросом на конечные продукты. Пропонується та розвивається універсальний підхід до оптимізації суспільного добробуту галузі з пропозицією факторів, виробництвом, попитом на кінцеві продукти. The universal approach to social welfare optimization of a sector with factor supply, production, demand on final products.