Синтез экспертной системы оценки тяжести протекания вирусного гепатита - Селякова, С.М. (Искусственный интеллект, 2013)
Статья посвящена разработке структуры экспертной системы оценки тяжести протекания вирусного
гепатита у детей и её базы знаний на основе методов математического моделирования и нечёткой логики. Стаття присвячена розробці структури експертної системи оцінювання тяжкості перебігу вірусного гепатиту
у дітей і її бази знань на основі методів математичного моделювання та нечіткої логіки. The article is devoted to the development of the structure of the expert system of evaluation the severity of viral
hepatitis in children and its knowledge base on the basis of mathematical modeling and fuzzy logic.