Об определении сингуларисных переходных функций нелинейных колебательных систем - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наводиться метод визначення сингуларисних перехiдних функцiй нелiнiйних коливальних систем (НКС). Розглядаються НКС з нелiнiйною пружнiстю та НКС з нелiнiйним демпфуванням. A method to determine singularisnal transient functions of nonlinear oscillatory systems is given. The oscillatory systems with nonlinear elasticity and nonlinear damping are considered.